mandag den 26. marts 2012

Polkaprikker.....

Ja, normalt, så er jeg ret så glad for polkaprikker. Synes, det er så charmerende både til bolig og beklædning. Lige nu, har vi dog erhvervet os en ny form for polkaprikker herhjemme, som ikke er så pokkers charmerende.


SKOLDKOPPER....
Ja, min ellers, synes jeg lækre og charmerende 2 årige tumling har erhvervet sig sådan en omgang. Indtil videre, er det begrænset til ansigt, rumpen, hænderne og fødderne....Men kan se, at der på både ben og arme er små røde pletter i huden, mon ikke det er varsel om flere? Heldigvis ( 7 9 13 ) er han ikke synderligt påvirket af dem og er glad og tilpas. Så vi er herhjemme og hygge. Vi var en tur i genbrug og fik nogen gode ting med hjem, viser dem frem en af de nærmeste dage.

Hav en fortsat god aften...

Maria

lørdag den 24. marts 2012

Lækkert retro til salg....

Har lige ryddet lidt op i mine "stoffer" og fandt en bunke jeg gerne vil af med. Nogen der kan bruge sådan en stak???? Indeholder 2 stk voksen dynebetræk og 8 stk voksen hovedpudebetræk. Standen er god men brugt :) Prisen er 250 plus porto eller afhentet.

Idag er en ganske særlig dag...

For idag skal min kære kollegas lille datter, Nicoline, holde sin to års fødselsdag. Nicoline er en rigtig tøse-pige, der elsker lyserød og prinsesser, men samtidig er tosset med bondegårdsdyr. Nicolines mor, syntes Nicoline skulle have en kage der passede til hende. Jeg har lavet kager til familien fødselsdage og eget forbrug, så dette er min første "bestillings-kage". Jeg er hverken professionel eller konditer, men synes det her kage halløj er super hyggeligt at nørkle med. Det er blevet til denne kage, der bliver hentet om en halv time.


Med en sød lille pige, der holder sin pony

Ellers byder weekenden på fødselsdag ved min mor i aften og tøse hygge ved min moster søndag aften. Ellers er der ingen planer for weekenden...endnu. Jeg synes jeg har trang til at lure på lopper, men om det bliver til noget, det er endnu uvist

Knus Maria

torsdag den 22. marts 2012

En blog tilståelse.....

Okay.....
Jeg indrømmer det gerne og pakker det ikke ind! Jeg har et afhængighedsfold og er misbruger. Nu sidder i og tænker, hvilke stoffer tager hun? drikker hun? Men nej..... jeg er afhængig af........




Nybagt brød med marmelade af mørke kirsebær med lakrids.....

Ja, det er et forfærdeligt misbrug at rode sig ud i, men for pokker hvor er det dog uimodståeligt. Første gang jeg så det, syntes jeg umiddelbart, at blandingen lød en anelse suspekt, men jeg lover jer for, at smager i den, vil i ikke blive skuffede. Den er god til nybagt brød, ristet rugbrød, ostebord... ja, jeg kunne blive ved.

Jeg køber den "Hos Sibylle" i Aars, en nyåbnet butik, som bestemt er værd at slå et smut forbi. De fører brugskunst, lækre delikatesser og unika fra diverse kunsnere / keramikere / syersker osv. Damerne, Rikke og Ulla, der står bag butikken, har også "Frøkener og Fruer" i Nørregade, Aalborg, en butik, der bestemt også er et besøg værd.
Her er lidt billeder fra Frøkener og Fruer...



....Håber i kan fornemme den dejlige stemning...

Forårstanker Maria




Under construction....

Ja, det er vist hvad man kan kalde denne blog....
Det her blogging er helt nyt for mig, i hvertfald at være den bag bloggen. Jeg har længe luret på mange forskellige blogs og synes det er et fantastisk forum. Når jeg læser en blog, nyder jeg at suge andres viden, kreativitet og personlighed til mig, hvilket jeg også håber denne blog kommer til at give andre. Dog må i væbne jer med en anelse tålmodighed, for jeg er helt ny på den her side af tastaturet og på ingen måde teknisk begavet, men jeg er heldigvis stædig og skal nok finde ud af det her.

Kram Maria